Om oss

Om oss

Vi elsker Heavy Metall og alt som har med dette å gjøre. Derfor elsker vi også designen som Anti-Sweden står for.
Denne stilen er spennende og røff, en som passer perfekt for oss som elsker det mørke og det røffe!

Spennende miljø i Norge

Vi mener at Heavy Metall i Norge er en spennende subkultur i Norge og i verden generelt. Vi mener at dette skyldes at nordmenns særegne kultur og at dette kommer tydelig frem i både musikken og i designen.

Vårt mål

Vi synes at merker som Anti-Sweden og Heavy Metall band generelt ikke får nok oppmerksomhet i Norge. Nå er det ikke slik at alle skal like Anti-Sweden eller andre nisje merker.

Noe av poenget med nisjer og subkulturer er tross alt at de faktisk ikke har så mange følgere. De skal ikke være mainstream og skal ikke tiltale alle. Når det er sagt, så er det også viktig at man tenker over at også denne grupper trenger en rettferdig omtale i media og andre steder.

Vi ønsker med denne siden som er en støtte til Anti-Sweden, å løfte frem flere. Slik som Heavy Metall band og andre designere. For å få til dette må vi ha flere skribenter, så hvis du har lyst til å skrive så er det bare å sende inn ditt bidrag.

Du når oss på
skriv@antisweden.no .

Alle er velkomne, så hvis du ønsker å skrive litt for oss så er det bare å ta kontakt. Husk å fortelle litt om deg selv, en kort biografi. Så kan vi inkludere dette hvis vi publiserer artikkelen din. Per i dag kan vi ikke love at du får betalt for artikkelen, så dette blir på på hobby basis.

Anti-Sweden

Du finner fremdeles anti-sweden modeller i forskjellige butikker. Det gjelder bare å søke litt i butikkene på nett. Da vil du finne flere spennende modeller som du får levert hjem til deg.

Det er ingen varslede kolleksjoner fra dette selskapet per nå, men dette kan fort endre seg. Ubekreftede rykter sier at det er flere spennende designere og ikke minst kjente band som har hat møter med selskapet. Vi vet ikke enda om dette har ført til noe, men fingrene er krysset.

Vi holder øye med selskapet og vil rapportere om de forskjellige ryktene som svirrer rundt selskapet. Håpet er at vi snart kan melde om flere spennende rykter fra Anti-Sweden. Kanskje er det nye modeller på gang?